Privacy Verklaring Het Zaaghuis Wonen

We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt. Daarom zien we er voor zover dat mogelijk is op toe dat de privacy van alle bezoekers van onze website onder alle omstandigheden beschermd wordt.

De persoonlijke en/of zakelijke informatie die ons wordt verschaft wordt door ons te allen tijde vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld. De door u aan ons verschafte gegevens stellen wij nimmer ter beschikking aan derden.

Zodra u ons een opdracht verleent, hebben wij uw naam, e-mailadres en betaalgegevens nodig om de bestelling naar behoren te kunnen uitvoeren. Uw telefoonnummer is nodig om leveringen te kunnen controleren en indien nodig nader contact met u te kunnen opnemen.

Met uw toestemming kunnen we de door u verstrekte gegevens gebruiken om u op de hoogte te stellen van aanbiedingen, acties en andere voor u van belang zijnde informatiedoeleinden.

Mocht u dat niet op prijs stellen, dan kunt u dat doorgeven middels een e-mailbericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zullen gegevens dan direct uit onze mailbestanden verwijderen.

Over Het Zaaghuis

Uw specialist op het gebied van maatwerk meubels en de beste lounge artikelen.

Alle producten zijn A merken en materialen. Zijn van uitstekende kwaliteit en worden snel bij u geleverd.

Heeft u het product ergens goedkoper gezien? Laat het ons weten!

Contact opnemen

sample(06) 25 008 159
 

sampleVragen? Stuur ons een mail
info@hetzaaghuis.nl

Contactadres
Emmalaan 20
3905 GR Veenendaal

Klantenservice

Algemeen