Maatwerk veranda's

Het buitenleven wordt steeds belangrijker. En een groot deel van de tijd wordt doorgebracht in de tuin. Het weer in ons land is echter onvoorspelbaar en een mooie veranda is daarvoor de ideale oplossing.

Uiteraard maken wij de veranda’s geheel op maat en compleet naar u wensen. Ook voor onze veranda’s gebruiken wij de beste materialen. Een veel gekozen houtsoort is douglas. Douglas is een naaldsoort, heeft een prachtige uitstraling en is zeer duurzaam. Daardoor dus uitermate geschikt voor buiten.

Voor de dakafwerking kunnen we werken met diverse modellen dakpannen, dakpanplaten, riet of dakleer. Met een maatwerk veranda kunt u uw tuin zien als een verlengstuk van uw woonkamer en zult u er ongetwijfeld vele uurtjes doorbrengen.

Ook voor de inrichting van uw veranda bent u bij ons aan het juiste adres. De meubels maken wij geheel voor u op maat. Bijvoorbeeld een heerlijke loungebank met leuke hockers en uiteraard op maat gemaakte kussens. Onze stoffeerder komt graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen.

Maatwerk Verandas 02
Maatwerk Verandas 01
Maatwerk Verandas 03

Over Het Zaaghuis

Uw specialist op het gebied van maatwerk meubels en de beste lounge artikelen.

Alle producten zijn A merken en materialen. Zijn van uitstekende kwaliteit en worden snel bij u geleverd.

Heeft u het product ergens goedkoper gezien? Laat het ons weten!

Contact opnemen

sample(06) 25 008 159
 

sampleVragen? Stuur ons een mail
info@hetzaaghuis.nl

Contactadres
Emmalaan 20
3905 GR Veenendaal

Klantenservice

Algemeen