Disclaimer Het Zaaghuis Wonen

Wij doen er alles aan de informatie op onze website zo getrouw en actueel mogelijk te laten zijn. Bezoekers van onze site kunnen echter op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op onze site door ons aangeboden informatie. Tussentijdse wijzigingen en typefouten zijn onder voorbehoud.

De intellectuele eigendomsrechten voor zover op de informatie van deze site van toepassing, zijn voorbehouden aan Het Zaaghuis Wonen. De informatie op deze site mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Het Zaaghuis Wonen worden gekopieerd en/of verspreid in welke vorm dan ook.

Voor zover onze website links bevat naar andere sites, zijn we op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van die websites door de bezoekers, of voor de eventuele gevolgen van het bezoek eraan.

De door Het Zaaghuis Wonen per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Gebruik van die informatie door anderen dan geadresseerde is niet toegestaan.

Wij staan niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van de door ons verzonden e-mails, dan wel voor de tijdige ontvangst daarvan. Aan de door ons verzonden informatie per e-mail kunnen op geen enkele wijze rechten, van wat voor aard dan ook, worden ontleend.

Over Het Zaaghuis

Uw specialist op het gebied van maatwerk meubels en de beste lounge artikelen.

Alle producten zijn A merken en materialen. Zijn van uitstekende kwaliteit en worden snel bij u geleverd.

Heeft u het product ergens goedkoper gezien? Laat het ons weten!

Contact opnemen

sample(06) 25 008 159
 

sampleVragen? Stuur ons een mail
info@hetzaaghuis.nl

Contactadres
Emmalaan 20
3905 GR Veenendaal

Klantenservice

Algemeen