barrelq-firepit
barrelq-summereve
PDFPrinten

BarrelQ BIG

Complete BBQ set

Verkoopprijs € 224,00
Beschrijving

Jij wilt een stoere BBQ? Nou dit is er één! Grillen op heuphoogte. Met de complimenten van de arbodienst.

De BarrelQ is een barbecue, een vuurkorf, een designmeubel, een buitenkeuken, en een egobooster.

De BBQ bestaat uit:

Bij eerste gebruik maak je dekselklem los en haal je deksel van vat. Je haalt rooster van mand, vult de mande met briketten of kolen. Rooster en weer op en dan: Ready to go. Eet smakelijk!

De BarrelQ is niet alleen om mee te barbecuen! Je kunt hem ook gebruiken als vuurkorf. Gooi bijvoorbeeld wat hout in de stalen mand en steek de boel in de hens. Kun je echt behoorlijk fikkie maken. Wel een kleine waarschuwing: als je een fikkie steekt op de bodem van de BarrelQ gaat de verf er af.

De BarrelQ kent twee standen. Het rooster past precies in de gleuven op de houders. Als je wat meer afstand wilt tot de warmtbron gebruik je de buitenste ring. Wil je wat minder afstand, gebruik dan de binnenste ring.

Na een goede barbecuesessie ligt er onder in het vat brikettenresten of resten van wat er ook in de fik gestoken is. Keer de BarrelQ daarom 1 keer in de zoveel tijd om en gooi het vuil eruit. Let op: daar komt de nodige stof bij vrij. Doe dit dus op een slimme plek.

Om het rooster mooi te houden adviseren wij om het voor te barbecuen even in te smeren met een beetje olie. Zonnebloem- of olijf. Om roestvorming te voorkomen is het tevens een goed idee om de rand ook in te smeren met olie.

Gratis bezorgd binnen: 48 uur (2 werkdagen)

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen geen recensies voor dit artikel.